Promovare Social Media | Identity Media

Promovare Social Media

Promovare Social Media

Promovare Social Media

Social media reprezintă o modalitate de bază prin care îți poți atinge publicul țintă, dar prin care poți și învăța principalele elemente definitorii care se potrivesc audienței tale. Noi îți putem oferi campanii create de profesioniști și adaptate atât pentru Facebook, cât și pentru Instagram.

Solicită ofertă
promovare social media Identity Media
promovare social media Identity Media

Promovare Social Media

Social media reprezintă o modalitate de bază prin care îți poți atinge publicul țintă, dar prin care poți și învăța principalele elemente definitorii care se potrivesc audienței tale. Noi îți putem oferi campanii create de profesioniști și adaptate atât pentru Facebook, cât și pentru Instagram.

Solicită ofertă

Cum te-ar putea ajuta rețelele sociale să îți crești afacerea?

Este important să realizăm impactul pe care rețelele social, implicit Facebook și Instagram, o au asupra consumatorului, precum și interesul de a naviga pe astfel de rețele, cu scop de relaxare, informare sau din pură curiozitate. Te-ai intrebat vreodată cum te-ar putea ajuta aceste rețele să îți crești afacerea? Noi avem răspunsul.

promovare retele socializare
1
Brand-ul tău va fi vizibil online
Afacerea ta va cunoaște o promovare online masivă cu ajutorul campaniilor sponsorizate pe Facebook sau Instagram, bucurându-se astfel de atenția publicului tău țintă fără prea mult efort din partea ta. Rețelele sociale ajută la livrarea mesajului dorit și atingerea potențialilor clienți prin diverse metode – de la postări pe pagina principală, la story-uri de 24 de ore sau alte aspecte similare care pot atrage și menține atenția unui cumpărător.
2
Interacțiune personalizată cu publicul țintă
Având în vedere că poți alege publicul țintă pe care dorești să îl vizezi pentru campania ta de promovare, mesajul creat va fi personalizat pentru interesul și așteptările acestui tip de public, fapt ce va garanta succesul reclamei tale. Este importantă conștientizarea interesului clientului pentru serviciul sau produsul oferit și modificarea promovării online într-o manieră potrivită acestuia.
3
Imbunătățirea traficului pe website-ul afacerii tale
O bună campanie demarată pe social media va garanta și un succes în ceea ce privește îmbunătățirea traficului pe website-ul tău. Astfel, tot mai multe persoane îți vor vizualiza produsele sau serviciile oferite, fapt ce va garanta vânzări și un profit crescut.

Care sunt avantajele unei campanii demarate pe rețelele sociale?

Interes crescut asupra brand-ului
Expunere ridicată și atingerea unui public larg, dar atent selectat și ales
Rate de conversie importante, transformate mai apoi în vânzări ridicate
Costuri reduse
Public țintă activ și interesat de o interacțiune personală cu brand-ul
Flexibilitate
promovare instagram
promovare social media facebook
Ce înseamnă promovarea pe Facebook sau Instagram ?

Facebook și Instagram reprezintă rețelele sociale de bază pe care publicul din România deține un cont și pe care le utilizează cel puțin zilnic, iar în unele situații, de mai multe ori pe zi. Așadar, studiile arată că aproximativ 53% din populația țării este activă pe Facebook sau Instagram, ceea ce înseamnă că sunt în permanență expuși campaniilor de promovare pentru diverse brand-uri, sunt interesați să afle noile tendințe sau lansări de produs, iar navigarea pe rețelele de socializare este văzută precum o formă de relaxare.

Ce înseamnă acest aspect pentru afacerea ta?

Șansele tale de a asigura creșterea afacerii cresc rapid, precum și interesul pentru brand, promisiunea sau valorile împărtășite cu publicul. Audiența căreia i se adresează afacerea ta va fi prezentă, într-o anumită formă, pe aceste rețele de socializare iar o campanie adresată lor va fi considerată o forma de comunicare personală, factorul emoțional având un impact major în acest caz.

Ce oferim?

1
Campanii sponsorizate adaptate rețelelor sociale
Crearea unor campanii specifice pentru publicu țintă selectat, prin care sunt create mesaje de interes sporit pentru acest segment
2
Consultață dedicată afacerii tale
Echipa noastră te poate ajuta cu informații specifice și utile pentru publicul țintă vizat, cu scopul creșterii interesului pentru brand, formării unei solide imagini online, dar și cu scop pur informativ prin implementarea unor campanii profesioniste.
servicii promovare social media
error: Conținut Protejat