Creare Logo 100% Profesional | Identity Media

creare logo

Creare Logo

Unul dintre cele mai importante elemente care pot completa și asigura succesul unui brand îl reprezintă identitatea vizuală, implicit logo-ul folosit și povestea transmisă printr-un simbol simplu dar cu un efect puternic.

Solicită Ofertă

Creare Logo

Unul dintre cele mai importante elemente care pot completa și asigura succesul unui brand îl reprezintă identitatea vizuală, implicit logo-ul folosit și povestea transmisă printr-un simbol simplu dar cu un efect puternic.

Vezi Pachete

De ce logo-ul este atât de important pentru un business?

Designul potrivit și adaptarea identității vizuale, într-o manieră profesionistă, la publicul și la promisiunea făcută inițial de către business reprezintă pasul crucial pentru creșterea acestuia în ochii cumpărătorului, dar asigură și o poziție fruntașă, a afacerii, în lista de preferințe ale publicul țintă.

Un logo cu un efect puternic îți va face afacerea recunoscută în rândul cumpărătorilor de zi cu zi, dar și în fața noilor cumpărători sau chiar a concurenței.

Este important să acorzi o prioritate sporită acestui pas, datorită impactului vizual puternic pe care designul în are.

Ce elemente nu ar trebui să lipsească dintr-un logo?

Detaliile cheie care îți definesc afacerea
Culori și forme potrivite publicului tău țintă
Fonturi în concordanță cu simboluri
Design unic pe piață
Grafică realizată în format vectorial

De ce ar fi bine să apelezi la profesioniști pentru creare unui logo?

În momentul în care te gândești la afacerea ta, este important ca ideea care stă la baza acesteia să fie ușor comunicată încă din logo sau din identitatea vizuală, pe scurt din primul contact cu brand-ul.

Din acest motiv, echipa noastră este pregătită să îți ofere atât informațiile de bază pe care trebuie să le cunoști în momentul în care creezi un logo, dar și să asculte ideile originale prin care tu îți poți diferenția afacerea de competiție.

Vezi Portofoliu
Identitatea vizuală creată într-un mod profesionist oferă încredere în serviciile oferite de business
Business-ul tău se va diferenția de concurență
Afacerea ta va comunica profesionalism și originalitate
Vei atrage atenția publicului țintă dar și a concurenței
Îți vei îmbunătăți imaginea afacerii în ochii clientului
Se va forma o legătură emoțională și personală cu publicul țintă
creare sigla firma

Așadar, vrei sa afli care este procesul de creație? Iată-l aici.

1
Tu ai brief-ul, noi detaliile tehnice
Primul pas în crearea unui brand este adunarea informațiilor legate de afacerea ta, ideea de la care ai pornit la drum, dar și promisiunea față de publicul țintă. Cu alte cuvinte, tu ne oferi detaliile de bază, iar noi ne gândim și îți vom prezenta cea mai bună variantă vizuală pentru afacerea ta.
2
Research, research și mai mult research
După ce am primit informațiile de bază legate de afacerea ta, ne vom ocupa de etapa de cercetare, care cuprinde studiul pieței, a industriei, precum și analiza concurenților principali.
3
Să înceapă procesul de brainstorming
Cea de-a treia etapă implică procesul de brainstorming care se reduce la generarea unor idei originale pentru logo-ul afacerii tale, precum și discutarea acestora împreună cu echipa. Suntem de părere că cele mai bune idei se formează prin discuții deschise, iar din acest motiv etapa de brainstorming este și favorita noastră.
4
Implementarea ideilor și procesul de design
Așadar, după ce au fost luate deciziile împreună, iar tu ești mulțumit de ideile pe care noi ți le-am prezentat, este timpul pentru procesul de creare și generarea a unui design care îți va spune povestea cu brio. În cadrul acestui proces vom ține cont atât de ideile tale, cât și de informațiile de bază care sunt necesare în procesul de creare al unui logo.
5
Momentul adevărului
Etapa cinci sau momentul adevărului, se referă la prezentarea ideilor noastre și implicit la momentul în care tu îți alegi varianta potrivită afacerii tale. În acest moment noi îți vom asculta feedback-ul și vom implementa reviziile necesare, dacă este cazul.
6
Felicitări, acum afacerea ta are o identitate stabilă
Ultima etapă este cea de livrare a noului tău logo, potrivit pentru afacerea ta. Îți vom oferi design-ul în orice format dorești, ca și vector, pentru a ne asigura de buna utilizare a logo-ului indiferent de background, dar și pentru o claritate sporită a mesajului.
Particle element

Nu ai gasit pachetul pe care îl cauți?

Contactează-ne și spune-ne cum te putem ajuta
error: Conținut Protejat